kulturskole
A A A Svart på hvitt - normalt Hvitt på svart - invertert rss.png
Du er her: Forside/Hjem
korps 02
pippi 03
dans 11

Gausdal Kulturskole

Aktiviteter

 
gausdal-kulturskole_23

Visuell kunst

Visuell kunst er et begrep som omfatter alt fra billedkunst og skulptur til design og film. Det handler om den kreative prosessen, å skape noe, og å kommunisere på en annen måte. Elever får muligheten til å utforske ulike teknikker og uttrykksmåter. Undervisning på Gausdal Arena...
gausdal-kulturskole_20

Sang

Sang gir et godt grunnlag for all musikalsk utfoldelse. Målet er, gjennom ukentlige sangøvelser, å gi sangelevene vokale ferdigheter, øke prestasjonen i sangteknikk, individuelt og i gruppe. Elevene får synge innen ulike stilarter.
gausdal-kulturskole_19

Dans

Den pedagogiske undervisningsformen ”Ung til Ung”- formidling legges til grunn ved at ungdom underviser andre barn og unge. Kurset gir ungdommer muligheten til å kvalifisere seg som dansinstruktør.
gausdal-kulturskole_07

Scenekunst

Vi skal innom de fleste teaterområder underveis med latter og moro. Du bør like å opptre. Elevene må være innstilt på ganske mye jobbing opp mot forestillingene. Eldre ungdom vil kunne få opplæring i del-regi av de yngre.
gausdal-kulturskole_13

Musikk

Vi har et bredt spekter av undervisningstilbud i musikk. Piano og keyboard, fiolin, gitar og bass, blåseinstrument og slagverk, bandundervisning, musikk for funksjonshemmede, dans og musikk i SFO. Samarbeid med Gausdal skolekorps.
gausdal-kulturskole_10

Om oss

Gausdal kulturskole har tilbud innen sang, musikk, dans, scenekunst og visuell kunst. Vi håper at denne hjemmesiden kan hjelpe deg med å vite hva du kan søke på. Kulturskolens slagord er: KREATIV KULTURELL KRAFT.