Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Gausdal folkebibliotek - utsnitt

Nye åpningstider på Gausdal folkebibliotek

Fra og med mandag 17. august har vi nye åpningstider på biblioteket: Mandag, onsdag, torsdag og fredag fra klokken 10 - 15, tirsdag fra klokken 10 - 18.

Bruk av bibliotekets tjenester forutsetter du ikke har symptomer på luftveisinfeksjon, at du benytter håndvask/desinfiserende middel ved inngangen og holder god avstand (minst 1 meter) til andre besøkende. Velkommen! :-)
Illustrasjon_omsorg

Besøk på sykehjem, bofellesskap og omsorgsboliger i Gausdal

Oppdatert 07.08.2020

Vi har tidligere åpnet for på besøk på sykehjem, i bofellesskap og i omsorgsbolig i Gausdal. De siste dagers økning av antall smittede har ført til noen endringer i retningslinjene fra folkehelseinstituttet.

tur

Oppstart Aktiv i 100 mandag 3. august

Tur i nærområdet med lokal turleder

Aktiv i 100-turene starter opp igjen mandag 3. august og vil gå hver mandag til og med 19. oktober. Høstens første tur er Fosserunden med Gudveig Kristiansen og Svein Fyksen som turledere, tlf.: 959 02 777. Oppmøte kl. 10.00 på parkeringsplassen til Gausdal Arena. Alle som har gått litt turer før er velkommen til å være med. Ta med drikke og niste og møte opp. Minner om at smittevernreglene også gjelder på tur: hold avstand, håndhygiene og hold deg hjemme om du er syk eller har symtomer på luftveisinfeksjon.  

Fastlege

Betalingsautomaten på Gausdal legesenter

Gausdal legesenter har fått ny betalingsautomat. På grunn av en feil i forbindelse med oppdatering av den nye automaten (18.06.) fikk pasienter som betaler via elektronisk faktura tilsendt flere SMS-er om betaling. Det er viktig å presisere at det holder med å lese en av disse.

Dersom du vil ha full oversikt over dine fakturaer og betalinger, kan du finne det ved å logge deg inn på «min side» i Pasientsky.
Fakturaoversikt med betalinger på «min side» er ikke berørt av denne feilen.

Betalingsautomaten er nå feilrettet og fungerer som normalt. Vi beklager bryderiet du som pasient har hatt som følge av dette.