Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline 16. april kl. 15:53

Smittetilfeller:

Under koronakrisen er totalt 43 personer i Gausdal registrert med koronasmitte. Siste smittetilfelle er registrert 13.april.

Les mer clear
error_outline 16. april kl. 15:53

Vaksinasjon:

Ved utgangen av uke 15 er 1635 vaksinert. Av disse har 1292 fått første dose og 343 er fullvaksinert.

Les mer clear
Velferd

Tilskudd til ungdom i sommerjobb

Gausdal kommune ønsker å stimulere til sommerjobber for innenbygdsboende ungdom som er 16 og 17 åringer, og gir derfor bedrifter/gardbrukere som ansetter disse mulighet for å søke om økonomisk tilskudd.

Illustrasjon påske

Med godt smittevern får vi en god påske i hytter og hus i Gausdal

Vi går inn i påskeuken med en ustabil smittesituasjon og stadig flere utbrudd i Norge. For å hindre at smitten skal spre seg til området i landet med lite smitte, har regjeringen innført strengere nasjonale tiltak fra 25. mars.

Gausdal kommune følger de nasjonale retningslinjene og har i tillegg egen forskrift om bruk av munnbind. Les forskriften her.

Illustrasjon eiendomsskatt @gausdalkommune

Informasjon om eiendomsskatt

I Gausdal kommune er det vedtatt å legge Skatteetatens boligverdi til grunn for utskriving av eiendomsskatt på boliger. Det er samtidig vedtatt en omtaksering av alle andre eiendommer, som fritidsboliger, næringseiendommer og boliger uten boligverdi fra Skatteetaten. Dette gjelder fra 2021.

 

Illustrasjonsbilde

Søk midler til aktivitetstiltak for å motvirke ensomhet

Frivillige lag og organisasjoner oppfordres til å søke

Frivillige lag og foreninger (herunder stiftelser) kan søke om tilskudd til å opprette aktivitetstiltak for å motvirke ensomhet. Ta gjerne kontakt med Frivilligsentralen for et eventuelt samarbeid om søknad og opprettelse av tiltak.