Jungelen ble åpnet i øsende regnvær, men det satte ingen demper på stemningen. Åpningen var av smittevernhensyn delt i to, en for småtrinnet og en for mellomtrinnet.

"Jungelen er et veldig godt eksempel på hva vi kan få til når vi samarbeider", sa ordføreren i sin åpningstale. Hun takket Sparebankstiftelsen for samarbeidet. Også elever, lærere, FAU, entreprenører og foreldre som har lagt ned utallige dugnadstimer fikk en takk fra ordføreren. "Det er fint å se at dugnadsånden lever", sa hun.

FAU-lederen hadde med en hilsen fra Sparebankstiftelsen. Marie fra 3.trinn takket fra elevene på småtrinnet, mens elevrådsformann Tor (7.trinn) sa noen ord på vegne av de eldste elevene.
Etter fine ord ble det underholdning. Småtrinnet sang blant annet "Maur i rompa" med stor innlevelse, og mellomtrinnet sang "I jungelen" før de inviterte med seg alle besøkende på linedance. 

Vi ønsker å takke Sparebankstiftelsen for godt samarbeid og en veldig fin jungel. Jungelen er åpen for alle i helger og etter skole- og barnehagetid. Vi ønsker at dette skal være en inkluderende og aktiv møteplass for alle :-)

(klikk på bildene for større visning)