Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Ordfører

Aktivitetskiosken ved Forset skole er åpna


Ordfører Hans Oddvar Høistad og elevrådsleder Katrine Vinding, åpna Gausdals første Aktivitetskiosk og Vennebenk ved Forset skole. Skolen fikk i forrige uke kiosk og utstyr for nærmere 90 000,-kroner fra "Idrett i skolen". Hoppestokker, Enhjulssykler, Diablo-sett og Balanseline(Slakk-line) er bare noe av innholdet i kiosken som Inger Øverli har plukka ut til skolen.Elevrådet har i tillegg fått 5000,-kroner, som elevene ved skolen får disponere til enda mer utstyr.

Per Ekre fra Lipro på Lillehammer gratulerte skolen med kiosken, og hadde med seg et ballnett med fotballer og håndballer i gave.

Åpningssermonien ble avslutta med Aktivitetstime og frukt. Utstyret måtte jo prøves, og elevene kunne bevege seg fritt mellom de ulike aktivitetsstasjonene.

I tiden fremover håper vi på høy aktivitet i friminuttene.Elevene får mulighet til å vise at "Øving gjør mester" og ikke minst ha det artig sammen med skolevennene sine.

En stor takk til Inger Øverli og Idrett i skolen, som gjør en slik Aktivitetskiosk mulig.Elevene i Lillehammer og Gausdal er heldige som får slike muligheter.

Inger Øverli.jpg
Kø.jpg

 

Skjema

Tips en venn Skriv ut
Publisert | Oppdatert 18. oktober 2013