Er magi bare det å trylle fram kaniner fra hatter, eller kan det være helt andre ting også? Bli med på reisen for å finne bittelitt magi! Det er innslag av både sang og dans i forestillingen, og den passer for barn fra 3 år og oppover. Gausdal Folkebibliotek, lørdag 12. november kl. 14:00 og 16:00. Billettpris for barn og voksne kr 100. Elever i kulturskolen kr 50,-

Medvirkende:

Silje Staum

Silje er utdannet musikalartist fra Bårdar Akademiet. Etter endt utdanning har hun blant annet spilt den kvinnelige hovedrollen i en amatøroppsetning av musikalen «Little Shop of Horrors», og har siden sommeren 2016 spilt i barneforestillinger på Color Magic og Color Fantasy hvor hun har gjort flere roller. Silje kommer fra Follebu  og jobber for tiden også som danselærer i Gausdal Kulturskole. Hun har tidligere vært elev både i sang og dans. Silje har også vært med i dansegruppa Focus.

Stefan Vincent Strømnes

Utdannet musikalartist fra Bårdar Akademiet. Etter endt utdanning har han gjort flere turnéer med ulike barneforestillinger, og er til daglig leder av gruppen «SideScener». Sommeren 2016 var han å se i både musikalen "Nasareeren" i Fjæreheia i Grimstad, i tillegg til rollen som Jonatan i "Kardemomme By" i Dyreparken. Stefan har også gjort div. kortfilm, reklame, voice av lydbok, digitale medier og dubb.

Anna Karoline Løseth Bjelvin

Utdannet fra Bårdar Akademiet og Kulturama i Stockholm. Hun har etter endt utdanning medvirket i barneforestillinger som turnerte på Vestlandet i 2015/2016. Etter jul vil hun være å se i kinofilmene Cloudboy og Kings Bay. Hun har dubbet en rekke karakterer i NRK super serien Dypet og er nå aktuell i Ullensaker Teaters produksjon av Addams Family hvor hun spiller en av hovedrollene.