AEF: Ferieleir for barn, ungdom og familier med enslige forsørgere

Arbeiderbevegelsens Rus- og Sosialpolitiske Forbund (AEF) arrangerer ferieleir i uke 27, 28 og 29. Tilbudet er gratis, men familien må selv planlegge og betale transporten. De som ønsker å delta kan søke om plass. 

Brosjyre sommerleir 2024 (DOC) (PDF)og påmeldingsskjema til AEF sine ferietilbud.

Trykk her for å lese mer om organisasjonen AEF.

DNT/Barnas turlag: Friluftsskole i uke 26 og 27 (OBS: Bare for DNT-medlemmer)

Tilbudet er for deltakere som går i 2.-6. klasse, født i 2017 eller eldre. Man må være medlem i DNT før man kan melde seg på. Prisen er kr. 1250 pr. uke. Aktiviteten foregår på dagtid mandag-fredag. Oppmøte Krokbua.

Påmelding og mer informasjon på DNTs nettside

Oppdatering 15.04.24: Det er ingen ledige plasser, men mulig å sette seg på venteliste i tilfelle noen påmeldte deltakere trekker seg. 

Forskerfabrikken uke 33

Gausdal Frivilligsentral arrangerer Forskerfabrikken sin sommerskole i uke 33 på Gausdal Arena. Tilbudet er for barn som starter i 4-7 klasse på en av Gausdal sine barneskoler. Opplegget er fra mandag til fredag fra kl. 9-15. Egenandel på 850 kr. Ta kontakt hvis du ønsker å søke om gratisplass. Vi gjør oppmerksom på at tilbudet/opplegget er det samme som ble arrangert sommeren 2022. 

Les mer om tilbudet her

Påmelding her 

Forte&Piano Magda pianoskole: Sommerkurs i uke 26 og 33

Tilbudet er individuelt og for deltakere i alle aldere. Prisen er kr. 1550 per uke med totalt fem pianotimer. Aktiviteten foregår én halvtime hver dag mandag-fredag.

Les mer informasjon på Forte&Pianos nettside.

Faaberg IL: Fotballskole i uke 26

Tilbudet er for barn født i årene 2011-2017. Prisen er 1100 kroner for deltakere som er medlemmer i Faaberg IL og 1250 kroner om man ikke er medlem. Prisen inkluderer t-skjorte, sekk og lunsj hver dag. Aktiviteten foregår på dagtid mandag-fredag.

Se mer informasjon i Faaberg ILs påmeldingsskjema.

Lillehammer dansesenter: Sommercamp i uke 26,27 og 33

Tilbudet er for barn som går i 1.-7. klasse skoleåret 2023-2024. Prisen er 2500 pr. uke og inkluderer frukt hver dag og en dansecamp-t-skjorte. Aktiviteten foregår på dagtid mandag-fredag.

Se mer informasjon på dansesenterets nettside.

Lillehammer fotballklubb sin fotballskole i uke 26 og 33

Tilbudet er for deltakere i alderen 6-12 år. Prisen er kr. 1390 for én uke, og 2190 for begge ukene. Aktiviteten foregår på dagtid mandag-fredag.

Påmelding og mer informasjon på Lillehammer fotballklubbs nettside.

Lillehammer og Gausdal husflidlag: Ung husflid-sommeruke uke 26

Både Gausdal og Lillehammer husflidslag arrangerer sommeraktiviteter for barn som går på mellomtrinnet uken etter skoleslutt. 

Informasjon fra Lillehammer:
Uke 26, mandag til fredag klokka 9.00 – 15.00. Påmelding starter nå og mail sendes til: studieleder.lillehammer@gmail.com. Vi har 18 plasser, og det blir førstemann til mølla.  Etter påmelding blir det sendt ut bekreftelse om plass og et eget skjema for personopplysninger. Pris: 1200 kr for medlemmer i Lillehammer husflidslag, 1600 kr for andre. Medlemskap i Norges husflidslag koster 200 kr/år. Foresatte kan melde inn barna sine på www.husflid.no. 
Det blir varierte håndverksaktiviteter, ull, garn/tråd, spikking m.m.. Barna har med egen niste og drikke, i tillegg lager vi hver dag litt ekstra mat, suppe, sveler osv. Alle materialer og maten vi lager er inkludert i prisen. Produktene barna lager, får de med seg hjem. Trenger du mer informasjon eller har spørsmål? Kontakt studieleder på studieleder.lillehammer@gmail.com.
 

Gausdal Husflidslag sender ut sin invitasjon direkte til medlemmene sine på epost, og vil få informasjon om påmelding her. Tilbudet er også i uke 26, fra mandag til onsdag. 

Lillehammer ishockeyklubb: Sommerhockeyskole i uke 26

Tilbudet er for deltakere født i årene 2009 og 2017. Prisen avhenger av overnatting og medlemskap:

  • 5999 for deltakere som overnatter på hockeyskolens internat
  • 4999 for dagtidsdeltakere som ikke er medlemmer i Lillehammer ishockeyklubb
  • 3999 for dagtidsdeltakere som er aktive medlemmer i Lillehammer ishockeyklubb

Aktiviteten foregår søndag-fredag, med eller uten overnatting.

Påmelding og mer informasjon på hockeyskolens nettside.

Lillehammer kunstløpklubb: Sommercamp uke 32 o g 33

Tilbudet er for deltakere i alderen 1.7.-klasse. Mer informasjon om pris, tidspunkter og målgruppe for hver av de to ukene kommer her når det er klart. 

Kontakt post@lillehammerkunstlop.no eller følg med på Lillehammer kunstløpklubb på Facebook eller Lillehammer kunstløpklubb på Instagram.

Lillehammer Lawn tennisklubb: Sommercamp i uke 26 og 33

Tilbudet er for deltakere mellom 6 og 15 år. Tilbudet koster 1900 for medlemmer i tennisklubben og 2100 for barn som ikke er medlemmer. Prisen inkluderer lån av utstyr og lunsj hver dag. Aktiviteten foregår på dagtid mandag-fredag.

Se mer informasjon på Lillehammer Lawn tennisklubb sin side på matchi.se.

Maihaugen: Aktivitetsuke i uke 33

Aktivitetsuka er for barn født i årene 2011-2016. Tilbudet koster 2490 kroner, inkludert lunsj. Aktiviteten foregår på dagtid mandag-fredag.

Mer informasjon om tilbudet og påmelding finnes på Maihaugens nettside

Oppdatering 15.04.24: Det er ingen ledige plasser, men mulig å sette seg på venteliste i tilfelle noen påmeldte deltakere trekker seg.

Merida terrengsykkelskole for barn og ungdom 23-28 juni

Merida Terrengsykkelskole byr på en spennende uke med terrengsykling på Skeikampen for gutter og jenter i alderen 11-17 år. Påmelding innen 1.juni. Pris: 4800 kr. Les mer om tilbudet her:  

https://visitskeikampen.no/meridasykkelskole

Natur og Ungdom

Natur og Ungdom har en rekke arrangement i løpet av sommeren. De har påmeldingsavgift på Sommerleir og Fesk Førr Framtida, men dersom det er noen som har behov til en redusert pris eller gratisbillett, så ordner det selvfølgelig! Ulike arrangementer: 

Grønt Spatak: her drar ungdommen på gård, seter eller beitetilsyn og arbeider frivillig i 10 dager hos en bonde, når som helst i løpet av sommeren. Det er helt gratis (både reise og opphold), og man kan gjøre det med en venn! I tillegg deltar man på en samling første helgen i juni sammen med alle andre som skal ut på gård. Aldersgrense er 16 år. Les mer her:  Spatak

Sommerleir: årets leir er i Hasselvika, Trøndelag, 24. - 28. juni. Det blir telting, bading, tur til gård og verft, spennende foredrag og konsert med Valkyrien Allstars! Aldersgrense er 13 år. Påmeldingsavgift er 250 kr, men vi betaler hele reisen, uansett hvor i landet man bor! Man kan lese mer her: https://nu.no/sommerleir

Fesk Førr Framtida: 1.- 5. august kan man bli med til Andøya i Nordland! Dette er fiskeriarbeidsuke der du både får prøvd deg på fiske i praksis, og får lære om fiskerinæringen av fagfolk, i tillegg til å nyte den vakre naturen på Andøya! Aldersgrense er 13 år. Påmeldingsavgift er 250 kr, men vi betaler hele reisen, uansett hvor i landet man bor! Man kan lese mer her: Fesk Førr Framtida 

Øyafestivalen: man kan jobbe som frivillig på Øyafestivalen sammen med oss! Dette er eneste måten å være frivillig på Øyafestivalen om en er under 18, her er aldersgrensen 16 år! Vi dekker ikke reise til og fra festivalen, men dette er et tilbud for de som ønsker å få med seg selve festivalen gratis! Les mer her: NU på Øya 2024 

Røde Kors: Ferie for alle

Familier kan søke om å delta på Røde Kors' "Ferie for alle". Her reiser hele familien bort sammen med flere andre familier. Tilbudet er gratis. Du kan søke gjennom din kontaktperson i NAV, helsestasjon eller andre lignende hjelpetjenester. Søknadsfristen for årets sommerferieopphold er 18. mai 2024. 

 

 

Sommerklubb for barn og unge i Gausdal

Frivilligsentralen og ungdomsklubben arrangerer sommerklubb uken etter skoleslutt (uke 26) for barn og unge som går på skole i Gausdal kommune. Tilbudet er helt gratis og er sponset av midler fra Bufdir (barne-, ungdoms- og familiedirektoratet). 

Sommerklubben deles inn i to grupper, en barnegruppe for de som nå går i 5.-6. trinn og en ungdomsgruppe for de som går i 7.-10. trinn.
 
Det er førstemann til mølla-prinsippet som gjelder. Man melde seg på alle dager og det er bindende påmelding. 
 
Oppmøte på Gausdal Arena hver dag. Ca. tidspunkter: 9-15 alle dager (med unntak). De dagene vi skal ut med buss, går det fint an å hoppe på bussen i Follebu. Vennligst gi beskjed om dette på forhånd. 

Les mer om tilbudet her 

Tombstone City: Sommerklubb i uke 26 og 33

Tilbudet er tilpasset barn i barneskolealder. Prisen er kr. 1900 pr. uke. Aktiviteten foregår på dagtid mandag-fredag.

Påmelding og mer informasjon på Tombstone Citys nettside

Tyrili klatring: Klatre- og friluftscamp i uke 26 og 33

Tilbudet er for deltakere i 1.-7. trinn. Prisen er kr. 2950 pr. uke. Aktiviteten foregår på dagtid mandag-fredag.

Påmelding og mer informasjon på Tyrili klatrings nettside