Om Frisklivssentralen

Frisklivssentralen er en helsefremmende og forebyggende kommunal helsetjeneste. Tilbudene er for innbyggere i Gausdal, Øyer og LIllehammer i alderen 0-100 år, som ønsker støtte til å endre levevaner og mestre helseutfordringer. Tilbudet kan være aktuelt både som forebygging, begrense utviklingen av sykdom og som del av et behandlings- og/eller rehabiliteringsforløp. Les mer

Aktuelle kurs denne våren

Mindfullness i naturen: Livet setter seg i kroppen, og kan gi oss smerter i kroppen og tankekjør. På dette kurset bruker vi naturen som hjelp til å være tilstede her og nå. Kurset starter tirsdag 2. mai og går over 7 kurstreff. 

Hverdagsglede: dette er et inspirasjonskurs hvor du lærer deg viktige grep for å oppleve mer glede i hverdagen. Neste kurs starter 24. mai. 

Sov Godt: Sover du dårlig? Neste Sov Godt kurs starter 1. juni . Kurset går over fire kurstreff. 

Kostholdskurs: Dette kurset er for deg som ønsker å leve litt sunnere. Neste kostholdskurs starter 5. juni og går over tre kurstreff.  

Mer informasjon og påmelding til kursene

Våre treningsgrupper

Vi har treningsgrupper for ulike aldersgrupper. Vi har pulstrening, styrketrening og et variert tilbud gjennom året. Vi har også en egen aktivitetsgruppe for barn fra 9-12 år. Les mer her