Kontrollutvalget er en podkast fra Kommunal Rapport, som sammen med gjester diskuterer og forklarer de viktigste og morsomste sakene i Kommune-Norge.

Prosjektleder i Frivillighetens År 2022, Birgitte Brekke, ble invitert til en samtale om Frivillighetens år og hvordan kommunene kan være med på å feire frivilligheten, over hele Norge. 
 "I Frivillighetens år skal vi sette en rød strek under at frivillighet først og fremst handler om deltakelse i samfunnet", sier Birgitte Brekke i podkasten Kontrollutvalget.

HØR HELE PODCASTEN HER

Frivillighetens aar _Vaar dagNY_450.png

Frist 17. oktober: søk om støtte til VÅR DAG 
Gjennom hele 2022 skal vi feire foreningslivet gjennom Frivillighetens år. Målet er å lage en stor, nasjonal fest hvor vi løfter frem innsatsen som legges ned hver dag: av medlemmer, deltakere, aktivister, givere, frivillige og støttespillere. Vi skal rett og slett feire Norges viktigste lagarbeid!

En av måtene vi gjør dette på er gjennom VÅR DAG-kampanjen. Den går ut på at hver organisasjon kan velge seg sin dag i løpet av 2022 der oppmerksomheten rettes konkret mot dere. Dette kan gjerne være en dag som organisasjonen vanligvis markerer hvert år, eller en dag som kun markeres i løpet av 2022. VÅR DAG-kampanjen skal rett og slett gi organisasjonen mulighet til å vise frem sitt formål og sine aktiviteter over hele landet. 

LES MER OM VÅR DAG I GAUSDAL