FORMIDDAGSTREFF ONSDAGER KL. 11-13

Formiddagstreffet blir uten matservering før sommerferien, men ta gjerne med niste så serverer vi kaffe/te. Siden vi har et lite lokale og at vi må følge FHI sine retningslinjer om å holde avstand til hverandre på minimum 1 m, så er det slik at vi ser oss nødt til å ta påmelding til formiddagstreffet, og sette et tak på 10 personer. Det blir bl.a. sang og bingo en gang hver i løpet av mai og juni. Påmelding til Tine på tlf. 96012521.

TURGRUPPER
Aktiv i 100 vil ikke starte opp før sommerferien. Om det er noen som kunne tenke seg å være med å arrangere turer i nærområdet, der man slipper kollektivtransport eller å kjøre bil, ta kontakt så kan vi være en samarbeidspartner.

LÅN AV LOKALE TIL AKTIVITETER
Vil du og dine venner møtes for å strikke, spille kort etc.? Ta kontakt med Tine på tlf. 96102521 så reserverer vi tid, men da innenfor åpningstidene våre.

DATA DROP-IN
Trenger du hjelp med PC, nettbrett eller mobil? Vi tilbyr fortsatt gratis veiledning på dette, men det som blir nytt fram til sommerferien nå er at vi må ta påmelding. Det som også er nytt er at tilbudet kan bestilles alle dager innenfor vår åpningstid. Påmelding til Tine på tlf. 96012521.

Vi ber om at du:

  • ikke møter opp om du er syk eller føler deg syk. Har du symptomer på forkjølelse eller andre luftveisinfeksjoner må du holde deg hjemme.
  • vasker hender så fort du kommer til frivilligsentralen, samt før og etter du evt. har spist
  • viser hensyn og overholder regel om 1 meter avstand til andre
  • ikke håndhilser
  • nyser/hoster i albuen eller helst i papir som kastes etter bruk