Vi følger selvsagt gjeldende smittevernregler. Bruk av bibliotekets tjenester forutsetter at besøkende ikke har symptomer på luftveisinfeksjon, at en benytter håndvask/desinfiserende middel ved inngang og at det holdes god avstand til andre besøkende, minst en meter. Ved stor pågang kan det bli satt begrensinger på antall samtidige besøkende i biblioteket.

Inntil videre fortsetter vi også med å sette ut takeaway-lån på mandager. Vi setter navnede pakker med bestilt materiale utenfor inngangen på Gausdal Arena. For å bestille kan du reservere via Bibliofil-appen, nettsøket vårt, eller ved å sende en e-post til bibliotek@gausdal.kommune.no . Du får beskjed via SMS eller e-post som vanlig når materialet er klart for henting. Pakker hentes utenfor hovedinngangen på Gausdal Arena mandager mellom klokken 10:00 og 15:00. 

Vi får nå også bestilt bøker og annet materiale fra andre bibliotek. Send oss en epost, eller logg deg inn og bestill selv via Biblioteksøk. Merk at leveringstiden kan være lengre enn til vanlig.