kulturskole
A A A Svart på hvitt - normalt Hvitt på svart - invertert rss.png
Du er her: Forside/Hjem
pippi 03
dans 11

Gausdal Kulturskole

Aktiviteter

 
gausdal-kulturskole_23

Visuell kunst

Visuell kunst er et begrep som omfatter alt fra billedkunst og skulptur til design og film. Det handler om den kreative prosessen, å skape noe, og å kommunisere på en annen måte. Elever får muligheten til å utforske ulike teknikker og uttrykksmåter. Undervisning på Gausdal Arena...
gausdal-kulturskole_20

Sang

Sang gir et godt grunnlag for all musikalsk utfoldelse. Målet er, gjennom ukentlige sangøvelser, å gi sangelevene vokale ferdigheter, øke prestasjonen i sangteknikk, individuelt og i gruppe. Elevene får synge innen ulike stilarter.
gausdal-kulturskole_19

Dans

Vår drivkraft er danseglede. Det undevises i dansestilene hiphop, jazz, moderne/ samtidsdans, musikal og breake. Dansetimen består av oppvarming, grunnleggende teknikk og mye koreografi. Det jobbes med rytmikk, dynamikk, styrke og attitude. Vi arrangerer forestillinger, workshops...
gausdal-kulturskole_13

Musikk

  Vi har et bredt spekter av undervisningstilbud i musikk. Piano og keyboard, fiolin, gitar og bass, blåseinstrument og slagverk, bandundervisning, musikk for funksjonshemmede, dans i SFO.
gausdal-kulturskole_10

Om oss

Gausdal kulturskole har tilbud innen sang, musikk, dans og visuell kunst. Vi håper at denne hjemmesiden kan hjelpe deg med å vite hva du kan søke på. Kulturskolens slagord er: KREATIV KULTURELL KRAFT.