I høst er det 20 år siden Gausdal Kulturskole ble opprettet. Den gang var det musikkskole med undervisningstilbud i musikk. Da musikkskolen ble 5 år, ble skolen omdøpt til kulturskole og litt etter litt ble det opprettet undervisningstilbud i scenekunst, visuell kunst og dans

Forestillingen blir en festkveld med Musikalhits som tema. Over hundre elever i kulturskolen er med. Alle undervisningstilbud er representert: sang, musikk, dans, scenekunst og visuell kunst.
Vi får møte familien Trapp fra Sound of music, alias scenekunstgruppa, som i denne sammenheng har som oppdrag å ta med publikum på en reise i musikalenes verden. Elever i visuell kunst har laget en animasjonsfilm om jubileumstallet 20 og i tillegg har elevene deltatt med dekorasjoner på t-skjorter. Musikalrepertoaret er både kjente melodier og noe mer ukjent stoff, tilrettelagt for våre elever. Musikeren Jens Wendelbo har arrangert flere av melodiene til våres besetning.  Elevene fremfører musikken i samarbeid med kulturskolelærere.
Kulturskolen i Gausdal har lokaler i Gausdal Arena samlokalisert med Gausdal videregående skole. Og i høst har kulturskolen et samarbeid med elever avdeling for medie- og kommunikasjon. De har i den siste tiden vært engasjert i ulike produksjoner; markedsføringsmateriell, musikkvideo, bilder og på forestillingen skal elevene produsere opptak.
Kulturskolen ønsker alle velkommen til en fargerik kveld med unge lovende aktører ikledd fargerike kostymer, med profesjonelle lys og lyd designere.

Vi ønsker publikum en god fornøyelse.  Håper dere vil more dere like mye som oss.

Billettpris: Kr. 150 / 100 forhåndssalg servicetorget eller ved inngangen.