Julebordet er først og fremst en takk til de frivillige! Det er sommerturen og julebordet som er deres lønn.

Takk til dere som trofast bidrar med ulike faste oppdrag gjennom året, tusen takk til dere som stiller opp når dere får forespørsler, takk for engasjement, takk til nye frivillige, takk til dere som står på liste og venter på oppdrag og takk til dere som møter opp på ulike arrangementer og møteplasser. Uten dere hadde det ikke vært noen Frivilligsentral.

 

Kveldens serverings- og oppvaskhjelp besto av deler av Formannskapet og enhetsleder på Forset omsorgssenter: Ordfører Hans Oddvar Høystad, Varaordfører Jon Arild Sagheim, Helene Djupdal, Harald Eivind Bakke, Anne Synnøve Østensen og Siv-Janne Klufthaugen! Ordføreren takket de frivillige for deres innsats gjennom året som har gått. Styret i Frivilligsentralen var  representert ved styreleder Deborah Strutt, Marit Ødegård og Olav Olstad.

Musikere for kvelden var Anders Hjelmstad, Helge Staum og Asgeir Nustad. De spilte både til allsang og dans.

 

I tillegg til at dette var et julebord, var det også en feiring av sentralen. I år er Gausdal Frivilligsentral 20 år. I den anledning var tidligere daglig leder Elisabeth Skarderud invitert. Hun fortalte levende og gode historier fra sine 12 år i Frivilligsentralen. Styremedlem Anette Musdalslien hadde skrevet en jubileunssang, og styreleder Deborah Strutt viste en bildeserie fra 20 år i Frivilligsentralen.  

 

Den gode julematen var levert av kjøkkenet på Forset omsorgssenter.

Mat ble spist, allsang ble sunget, gode samtaler foregikk og gode ord ble delt. I tillegg ble det nye dansegulvet i Prestgarden prøvd.

Takk for en trivelig kveld!