Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Korona

Korona: Registrering av arrangementer / alle arr. er avlyst inntil videre


Det skal ikke gjennomføres noen arrangement/forsamlinger i kommunen inntil videre.

Denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dersom det skal gjennomfølres arrangement som er samfunnsviktige og som ikke kan gjennomføres uten å møtes fysisk, må arrangør ha tillatelse fra kommunen.  Send søknad via skjema nederst i artikkelen.  Arrangør må gjennomføre en risikovurdering med tanke på fare for smittespredning i forbindelse med arrangementet.

Dersom kommunen gir tillatelse til gjennomføring av arrangement plikter arrangøren å sørge for følgende:

  •  Personer med luftveisinfeksjon skal ikke delta og skal bli avvist. Arrangør plikter å opplyse deltakere/publikum om dette.
  • Personer i hjemmekarantene etter gjeldende regler skal ikke delta og skal bli avvist. Arrangør plikter å opplyse publikum om dette.
  • Det skal være tilstrekkelige toaletter under arrangementet.
  • Å sørge for at hånddesinfeksjon eller håndvask med såpe og vann er lett tilgjengelig for deltagere.

De virksomhetene som på bakgrunn av vedtakene fra Helsedirektoratet fortsatt kan holdes åpne, skal informere kundene/besøkende om viktigheten av at personer innenfor lokale/området holder minst en meter avstand til andre i hele lokalet/området til enhver tid. Virksomhetene skal opplyse om dette ved inngangen. Alle virksomheter skal gjøre en risikovurdering med tanke på fare for smittespredning, og selv innføre egne tiltak basert på en slik risikovurdering dersom dette er nødvendig. 

Alle ansamlinger av mennesker som ikke er strengt nødvendige skal unngås.

Skjema