Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Nye smittetilfeller

Oppdatert 15.01.


15.01.: To nye personer har fått påvist covid-19. Det er bekreftet utenlandssmitte. To nærkontakter er satt i karantene. 

2021

________________________

31.12. To personer har fått påvist covid-19. Fem personer er som følge av dette satt i karantene. Noen av de berørte personene er for tiden på hytte på Skei. Alle er opprinnelig bosatt i andre kommuner. 

29.12. En person har fått påvist smitte. Smittesporing pågår og smitten har trolig sammenheng med tidligere utbrudd på Lillehammer. 5 personer er satt i karantene.

22.12. Det er påvist smitte hos en ny person i dag. Vedkommende er i isolasjon. Smittekilden er kjent og smitten har sammenheng med utbruddet på Lillehammer.

19.12. En ny smittet i Gausdal. Som følge av dette er tre personer satt i karantene. Ukjent smittekilde, men sannsynligvis smittet i annen kommune utenfor vår region.

18.12. Smittesporingen er avsluttet etter smittetilfellene som ble registrert i går. 30 personer er i karantene.

17.12. Tre voksne personer i Gausdal har fått påvist covid-19 i dag. To av dem har allerede vært flere dager i karantene og er nå i isolasjon. For den tredje personen pågår smittesporing fortsatt, og nærkontakter settes i karantene.

14.12. To personer  er smittet av Covid-19. En av disse er elev ved Lillehammer videregående skole og smitten kommer fra utbrudd på Lillehammer. Den andre har kjent smittevei og satt allerede i karantene. Begge er nå i isolasjon og ingen ytterligere tiltak er iverksatt.

11.12.Det er en ny smittet. Den har sammenheng med de siste smittede. Som følge av at en nærkontakt er ansatt ved dagsenteret Dagsro, holdes det stengt fredag. Det gjøres i påvente av prøvesvar av den ansatte.

10.12. Det er påvist smitte hos en ny person i dag. Vedkommende var allerede i karantene, og er nå i isolasjon. Som følge av at en nærkontakt av den som er smittet er ansatt i Fjerdum barnehage blir en avdeling i barnehagen stengt ut dagen, torsdag 10.12. , samt fredag 11.12. Dette gjøres i påvente av prøvesvar av den ansatte. Ingen barn eller andre voksne er i karantene. 
Resten av barnehagen har normal drift etter gult nivå.

08.12. Ytterligere en elev ved Gausdal ungdomsskolen er smittet av Covid-19. Vedkommende er satt i isolasjon. Smitteveien er kjent og 15 personer er satt i karantene.

05.12. En persjon har fått påvist korona i dag. Vedkommende var allerede i karantene og er nå i isolasjon. Ingen nye tiltak iverksettes.

04.12. Fem personer har fått påvist korona i Gausdal idag. Alle fem var i karantene fra før og smittevegene er kjent. Det er sammenheng med de to tilfellene i Gausdal de siste dagene. To av de fem nye positive er tilknytta Gausdal ungdomsskole og en er tilknytta Gausdal videreående skole. Av driftshensyn stenges Gausdal ungdomsskole i 10 dager, og elevene vil få hjemmeundervisning/fjernundervisning. Smittesporing pågår fortsatt og nærkontakter kontaktes fortløpende av smittesporingsteamet i Gausdal kommune. Tilsammen er 189 personer satt i karantene etter det siste utbruddet.

03.12. Ytterligere en person har fått påvist korona. Vedkommende var allerede i karentene og det medfører ingen ytterligere tiltak.

02.12. En person i Gausdal fikk påvist korona i går kveld. Som følge av dette er 38 personer satt i karantene. 16 av disse er tillnyttet Gausdal ungdomsskole. Den smitta er ikke selv elev eller ansatt på ungdomsskolen. Smittekilden er foreløpig ukjent. Nærkontakter vil bli testa og vi håper å kunne finne en avklare smittevegen når testresultatene er klare.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Skjema