Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Linflåa stadion

Spillemidler til anlegg for idrett og fysisk aktivitet

Søknader om spillemidler med tildeling i 2023 - søknadsfrist 15. oktober 2022

For de som har planer om bygging eller rehabilitering av anlegg er det viktig at prosessen starter så tidlig som mulig, slik at alt er klart til søknadsfristen. Er dere usikre på hva dere kan søke spillemidler på, ta kontakt med saksbehandler i kommunen.

Sommeraapent

Sommeråpningstider Gausdal folkebibliotek

Åpningstider i skoleferien (20. juni – 14. august): mandager og onsdager 10:00-15:00.

Sommerstengt 11. juli - 31. juli (uke 28-30).

Husk at du uansett åpningstid kan levere lånt materiale i kassen utenfor hovedinngangen, eller på andre folkebibliotek!

Sommerklubb_facebook V2

Sommerklubb uke 25

Frivilligsentralen og ungdomsklubben arrangerer sommerklubb uken etter skoleslutt (uke 25) for barn og unge som går på skole i Gausdal kommune. Tilbudet er helt gratis og er sponset av midler fra Bufdir (barne-, ungdoms- og familiedirektoratet).