Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

DROP IN_28 sept rev2

Fjerde dose med koronavaksine

Neste mulighet for drop-in er onsdag 28. sept.

Det er nå anbefalt at disse personen tilbys oppfriskningsdose med koronavaksine.

• Personer i aldersgruppen 18-64 år med underliggende risiko for alvorlig sykdomsforløp
  • Personer fra 65 år og eldre.
  • Ungdom aldersgruppen 12-17 år med alvorlig grunnsykdom
  • Gravide i 2. og 3. trimester

NB! Kun to dager muligheter til drop-in på ettermiddagstid, onsdag 28.sept og 5. oktober. Onsdag 12. oktober er det stengt pga høstferie. Fra og med 19. oktober blir det drop-in fra kl 13:00-15:30.

Søknadsfrist 1. juni

Kompensasjonsmidler COVID-19

Gausdal kommune har fått tildelt kr. 344.000,- som skal gå til lokalt næringsliv som er rammet av koronapandemien og bestemmelser om smitteverntiltak. Søknadene behandles administrativt.

DROP IN_Onsdag 6 april_Facebook

Drop-in onsdag 6. april

Neste mulighet for drop-in er onsdag 6. april kl 15:30-17:00. Det er da muligheter for å få første, andre eller tredje stikk. Men husk at det må gå 20 uker mellom andre og tredje stikk. Det vil si at du må ha fått andre dose senest 17. november.

Korona

Smitteverntiltakene oppheves lørdag 12. februar

Regjeringen fjerner alle forskriftsfestede tiltak mot covid-19, inkludert krav om munnbind, en meter avstand og plikt til isolasjon ved sykdom. Endringene gjelder fra lørdag 12. februar kl. 10.00.