Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Ordfører Anette Musdalslien

Ordfører Anette Musdalslien

Ordførerens adventskalender


Her finner dere alle lukene i ordførerens adventskalender 2021. Alle lukene er nå åpnet og jeg vil gjerne få takke alle som har bidratt med forslag, og alle som har fulgt med gjennom adventstida.

2021 har vært nok et år preget av korona, og igjen må vi fokusere på avstand. Jeg håper vi kommer nærmere hverandre i 2022.

Det blir en annerledes julefeiring for mange, som det meste har vært dette året, men jeg håper juledagene likevel vil bringe med seg gode stunder, varme og glede.

Jeg ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nyttår!

Anette Musdalslien,
ordfører i Gausdal


  1 / 24 
 
1. desember 
1. desember
I et lokalsamfunn trengs det engasjerte voksne som er villige til å bruke av fritida si for å skape gode opplevelser for barn og unge. Eli-Brit Ytterstad Holen er en av dem som gjør nettopp det. Som mangeårig leder i Follebu speidergruppe har Eli-Brit gjort seg bemerket hos mange med sin kunnskap, sitt brennende engasjement, sitt varme og energiske vesen og sin egen evne til å skape og legge til rette for inkluderende arenaer og aktiviteter i og rundt det rødmalte speiderhuset i Follebu sentrum. I løpet av adventstida skal 24 luker fylles med folk i bygda vår som på hver sin måte gjør en forskjell. Takk for at du er en av dem, Eli-Brit! Alltid beredt.
 


Skjema