Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline 16. april kl. 15:53

Smittetilfeller:

Under koronakrisen er totalt 43 personer i Gausdal registrert med koronasmitte. Siste smittetilfelle er registrert 13.april.

Les mer clear
error_outline 16. april kl. 15:53

Vaksinasjon:

Ved utgangen av uke 15 er 1635 vaksinert. Av disse har 1292 fått første dose og 343 er fullvaksinert.

Les mer clear

Personvernombud

Generelt om tjenesten

Beskrivelse

Som innbygger i kommunen skal du føle deg trygg på at dine personopplysninger beskyttes og at kommunen følger regelverket.

Personvernombudet er en ressurs og rådgiver for kommunen og et kontaktpunkt ved alle spørsmål om kommunens behandling av personopplysninger.

Personvernombudets oppgaver er blant annet å:

  • informere og gi råd
  • passe på at kommunen følger reglene om personvern
  • hjelpe kommunen med vurderinger og konsekvensanalyser
  • samarbeide med Datatilsynet.

Kriterier/vilkår

Kommunen er en offentlig myndighet og skal derfor ha et personvernombud.

Brosjyrer, dokumenter, kart og lignende

aaa

Lover og forskrifter

Dette er en lovpålagt tjeneste.

Se Personvernforordningen artikkel 37, 38 og 39.

Lover

Personopplysningsloven
Personvernforordningen

___

Skjema

Veiledning - hvordan få utført eller motta tjenesten

Henvendelser til vårt personvernombud
Du kan ta kontakt med vårt personvernombud, men ikke om alle type spørsmål. Henvendelser til personvernombudet må dreie seg om kommunens behandling av dine personopplysninger eller behandling av personopplysninger generelt. Du kan for eksempel spørre oss om dine rettigheter eller om innsyn i egne personopplysninger.

Saksbehandling

___

Kontaktinformasjon

Kontaktavdeling

Avdeling:Tildelingskontoret
Telefon:61224400/41 46 92 33
Epost:tildelingskontoret@gausdal.kommune.no
Postadresse:2651 Østre Gausdal
Besøksadresse:Vestringsvegen 8

Kontaktpersoner

Navn:Hilde Waaler
Tittel:Leder tildelingskontoret
Telefon:61224513
Mobil:41469233
Epost:hilde.waaler@gausdal.kommune.no

Andre opplysninger

 

 

 

Oppdatert:2020-08-31 08:37