Uke 48

Fredag 3. desember

En ansatt i Follebu Fus barnehage har teste positivt på hurtigtest. Det er ingen grunn foreløpig til å tro at vedkommende er smittet med varianten omikron. Alle barn og ansatte i barnehagen anbefales å ta hurtigtest i løpet av dagen. Vi ber om at de som har vært i barnehagen er ekstra obs på symptomer de neste 10 dager, og tester seg ved luftveissymptomer.

 Vi minner om de nasjonale anbefalinger:

  • Det er anbefalt å redusere antall nærkontakter. Hold gjerne en meters avstand der det er mulig. Unngå klemming og håndhilsing.
  • Det er anbefalt å ta i bruk hjemmekontor der det er mulig uten at det går ut over viktige og nødvendige tjenester. Anbefalingen går ut på at ansatte jobber hjemmefra hele eller deler av uken.
  • Det er anbefalt å bruke munnbind i kontakt med helse- og omsorgstjenesten, samt på kollektivtransport, i taxi, i butikker og på kjøpesentre der det ikke er mulig å holde avstand.
  • De som kommer fra utlandet må teste seg innen 24 timer.
  • Vaksiner deg. Bestill time på Gausdal legesenter telefon 61 25 66 00 eller kom på drop-in onsdag 15. desember. Det er ennå mulighet å melde deg til dose 1 og 2. Vi oppfordrer alle over 65 til å melde seg opp til oppfriskningsdose (dose 3).

Hold deg hjemme når du er syk.
Test deg ved symptomer.


Torsdag 2. desember.
Regjeringen innfører nye nasjonale tiltak med virkning fra natt til 3. desember. Det er foreløpig ingen lokale tiltak i Gausdal, men vi følger anbefalinger gjeldene for hele landet.
Les mer

Onsdag 1. desember
To personer har testet positivt på covid-19. Familie og nærkontakter er varslet.

Tirsdag 30. november
Regjerningen innfører nye nasjonale tiltak
Les mer

3. vaksinedose til alle over 18 år med sykdommer/tilstander med høy risiko for alvorlig forløp.
Les mer

Drop-in onsdag 1. des fra kl 15:30-19:00
Les mer

Uke 47

Søndag 28. november.
En person har fått påvist positiv test etter hurtigtest.


Lørdag 27. november
To personer har fått påvist positiv test etter hurtigtest.


Torsdag 25. november.
To person har fått påvist positiv test etter hurtigtest.

Uke 46

Lørdag 20. november

To nye smittet med korona. En ansatt på 6.trinn ved Forset skole og en elev ved en videregånde skole på Lilehammer. Ingen er satt i karantene, men alle ansatte har fått beskjed om å ta hurtigtest og skal ta en ny test til uka. Alle foresatte ved 6.trinn har fått beskjed om at elevene skal teste seg med hurtigtest hver morgen de neste 7 dagene. Elever og foresatte ved aktuell skole på Lilehammer er også varslet.


Onsdag 17. november.
En person har fått påvist positiv test etter hurtigtest.

Tirsdag 16. november.
To personer har fått påvist positiv test etter hurtigtest.

Uke 45

Fredag 12. november
Tre personer har testet positivt på hurtigtest.

Onsdag 10. november
Tre nye personer har testet positivt på hurtigtest. Hold deg hjemme hvis du er syk. Test deg hvis du har symptomer. Ved spørsmål, ta kontakt med smittesporingsteamet i Gausdal på telefon 61 10 49 80. (Telefonen er åpen hver dag 08.00-22.00)

Tirsdag 9. november
En ansatt ved Gausdal legesenter har testet positivt med hurtigtest på Covid-19. Pasienter som har vært i kontakt med vedkommende torsdag 4. og fredag 5. november har alle fått tilbud om å ta hurtigtest.  Alle ansatte ved legesenter har tatt hurtigtest.

Mandag 8. november.
En person har testet positivt på hurtigtest. Kjent smittveg.

Søndag 7. november.
Tre personer har testet positivt på hurtigtest i helgen. Alle bes følge nøye med på symptomer og teste seg dersom dette skal oppstå. Ved spørsmål, ta kontakt med smittesporingsteamet i Gausdal på telefon 61 10 49 80.

Arkiv - hendelsesforløp under koronapandemien