Det var andre gang det ble arrangert skøytekveld, et samarbeid mellom Gausdal kommune, Gausdal videregående skole og LIONS. Fra kl. 17-18 var banen delt i to, slik at man kunne prøve seg på curling eller bare gå fritt. Det kom mange barn som prøvde seg på isen og det var moro. Gausdal videregående skole var ansvalige for curlingen, og de hadde bra oppmøte fra ungdommer og utvekslingselever ved skolen, som ville prøve seg på denne sporten.

Utstyrsarenaen var for kvelden bemannet av LIONS sin dameklubb,Kvitsymra, og Frivilligsentralen, og de lånte ut det som var av skøyter, pucker, hjelmer og ishockeykøller. LIONS Kvitsymra serverte også grillpøser i lompe og varm saft. Herreklubben stilte med ved, fakler, sjokoladepremier og Helge Kleiven som kommentator til ishockeykampene mellom nødetatene og kommunelaget. Ungdomskonsulenten vår i Gausdal og en representant fra ungdomsrådet tok ansvaret for det tekniske og sørget for lyd og musikk denne kvelden. 

Rett før nødetatene ankom Gausdal Arena, holdt LIONS Kvitsymra sin leder, Tone Grimstad en tale der hun bl.a. snakket om vikitgheten av å bidra i nærmiljøet og hvor flott det er at forebyggende arbeid, slik som deltakelse på skøytekvelden, blir prioritert av politiet og kommunen. Det er viktig at politet er synlig i nærmiljøet, og det at politiet sammen med de andre nødetatene møtte opp denne kvelden, gjorde det ekstra spennende for både barn, unge og de voksne som var til stede. Politiet kom kjørende med blålys og lagde show, og stilte så klart i uniform. Det at de også tok seg tid til å leke med barna på isen etterpå var absolutt med på å ufarliggjøre dem, og barna fikk lov til å snakke med dem og stille dem spørsmål. 

Det stilte fire lag til show-kampene og først ut var politiet mot ambulansetjenesten, hvor politiet gikk av med seieren. Etterpå møtte brannvesenet kommunelaget, som de slo. Så ble det finalekamp mellom politi og brann, der brann gikk av med seieren. Politiet tok andre plassen og bronsekampen mellom ambulansetjenesten og kommunelaget var det ambulansen som vant. Det var flere som ikke hadde stått på skøyter på flere år og noen som aldri hadde stått før, så det var utrolig sporty gjort å stille opp denne kvelden for å lage liv på Gausdal Arena.

Etter kampene ble banen delt i to igjen, der man kunne gå fritt på den ene siden, og på den andre siden fikk barna prøve seg på ishockey mot nødetatene. Arrangementet varte til kl. 20, og da var det slutt for denne gang. 

Vi ønsker å takke alle som stilte opp denne kvelden!