Sommerklubben deles inn i to grupper, en barnegruppe for de som nå går i 5.-6. trinn og en ungdomsgruppe for de som går i 7.-10. trinn. OBS! Det er to ulike påmeldingsskjemaer for gruppene. 
 
I år har vi plass til 55 barn og 55 ungdommer. Det er førstemann til mølla-prinsippet som gjelder. Påmeldingsskjemaene aktiveres onsdag 1. juni kl. 09.00. I år må man melde seg på alle dager og det er bindende påmelding. 

Barna må ha med seg mat og drikke alle dager unntatt onsdag. Klær etter vær er også fint, husk solkrem hvis vi er heldig med været! Lommepenger kan være lurt å ta med hvis de vil kjøpe seg is/godteri/mat/drikke. 
 
Oppmøte på Gausal Arena hver dag. Ca. tidspunker: 9-15 alle dager (med unntak). De dagene vi skal ut med buss, går det fint an å hoppe på bussen i Follebu. Vennligst gi beskjed om dette på fohånd på sms. 
 
Foreløpig plan: 
Barnegruppen: To dager med ulike workshops på Gausdal Arena og en dag på Hunderfossen. 
Vi skal også ha en tur til RUSH Trampolinepark i Hamar og en dag med bygdekino i kultursalen, sammen med ungdomsgruppen. 
Ungdomsgruppen: Lillehammer-dag med ulike aktiviteter, en dag på Gausdal Arena med ulike aktiviteter og en tur til Tusenfryd, i tillegg til to dager med barnegruppen (se over). 

Valgfrie aktiviteter på barnegruppen: 
  • Street-art (trykk på t-skjorter og puter) med Sølvi Høibakken
  • Gaming. Ta med egen laptop eller lån ipader av oss (kl.12-15 på ungdomsklubben mandag og tirsdag)
  • Kodekurs (Mandag kl.10-15)
  • Åpen hall med trampoline og skumgrop, fotball på Linflåa.Utstyrsarenaen er åpen, så baller og ulike spill lånes ut. 
 
Her finner dere timeplanen til barnegruppen: Informasjonsskriv 5.og 6.klasse
 
Informasjonsskriv ungdomsgruppen finner du her
 
Med forbehold om endringer!
 
Kontaktperson for barnegruppen Tine Andersen tlf. 960 12 521 
Kontaktperson for ungdomsgruppen Øyvind Selnes tlf. 976 34 550
 
Barnegruppen er nå full! Alle som har meldt seg på har fått plass. Dersom dere har meldt dere på og ikke vil ha plassen allikevel, vennligst gi beskjed snarest slik at de som står på venteliste får muligeht til å bli med. De som står på venteliste vil få en sms om de får tildelt plass. Venteliste for 5. og 6.klasse, klikk her: