C 7OdcKBkAAAAAElFTkSuQmCCum 9937y 4x P 9V 6Msf 8NA 1JvbMVGEtQAAAAASUVORK 5CYII=

Til 10. trinn 2015                                                              

Dette skoleårets ende er det verken en slutt eller en begynnelse, men en fortsettelse, med all den visdom som erfaring kan fylle oss med. Bruk de erfaringene du gjør deg til å vokse, bruk dem til noe nyttig. Ja, du vil tråkke feil, ja du vil gjøre dumme ting, men ikke la deg knekke for det, fordi rett rundt neste hjørne, rett rundt neste sving, venter gleden og lykken nettopp for deg.

Dere har, gjennom godt samhold og mye energi, bidratt til et godt skolemiljø. For jeg opplever at vi har et godt skolemiljø på Gausdal ungdomsskole. Og jeg vil rette en stor takk til foreldre og foresatte for deres engasjement. Uten deres samarbeid og oppfølging hadde det ikke vært mulig å få et så godt skolemiljø.

Hvis jeg skal gi dere noe råd vil jeg si til dere: Gjør deres beste. Bruk energien deres til å følge drømmer, til å utvikle dere positivt. Gjøre noe dere liker og blir fornøyd med. Vi har så mange muligheter i dette landet. Du kan bli, og være akkurat det og den du vil.

Stå på. Oppfyll noen drømmer! Fortsett å være de flotte menneskene dere er.

                                                                                                                               wGJnVgg 7GuiZAAAAABJRU 5ErkJggg==                                                       Lv 7MBFpAEIHDSS 71dXZucm 1vfXHd 5PPbNTYtt 439  7lKkoamtMQAAAABJRU 5ErkJggg==
Vei
Bakom denne store svingen
på ein ukjend framtidsveg
ventar det kan henda ingen
som kan styra dine steg.
Kva du gjer og kva som hender,
kor du fer og koss det ender
- det er berre opp til deg.
Ingvar Moe

 

Utdrag fra talene til elevene torsdag 18.06.2015 av Cecilie Nordahl-Olsen og Terje Rindal