Det er mange som fortjener en stor takk og anerkjennelse for den jobben de gjør i den krevende og helt spesielle situasjonen vi er i nå. Dette er noen av dem. Edel på Coop-en. Anne Mette i hjemmetjenesten. Tormod i fjøset. Lærer Ane. Tore og Ole på teknisk. Synnøve og Jorid i barnehagen. Olav og Marko i ambulansetjenesten. Det er mange, mange flere. Dere skal vite at vi er takknemlige for den innsatsen dere med både hode, hjerte og hender legger ned!

Foreløpig er det tre personer som er påvist smittet av korona-viruset i Gausdal. Det høres kanskje ikke så mye ut, men vi vet at symptomene kan være svake og det er heller ikke så mange som faktisk blir testet. Derfor er det veldig viktig at vi alle fortsetter å gjøre vårt for å begrense smitten. Inn i helga har jeg derfor en oppfordring til dere alle:

  • Vask hender ofte
  • Hold deg mest mulig hjemme
  • Hold avstand – også når du er på butikken

Ditt bidrag teller!

Kommunen er i kriseberedskap, og vi har alle fått livet snudd helt opp ned på noen få dager. Tjenester og tilbud er midlertidig stengt. Vi kan ikke omgås på den måten vi pleier. Vi skal gjøre jobben vår på hjemmekontor, samtidig som barna får fjernundervisning. Mange er permittert, og mange er bekymret for arbeidsplassen sin. Dette krever mye av oss alle på flere plan. Takk for at dere står i det – innsatsen vi legger ned nå er avgjørende for at vi raskest mulig skal komme tilbake til den hverdagen vi kjenner og verdsetter.

Med ønske om ei god helg! Ta vare på dere selv og de dere har rundt dere.

Ordfører i Gausdal,
Anette Musdalslien