Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

UKM

Johan, Veslemøy, Sina og Maren fra medieteamet gikk videre til UKM fylkesfestivalen!

UKM 2020

Disse gikk videre!

UKM lokalmønstring for Øyer og Gausdal ble arrangert helga 1-2 februar på Solvang Skole i Øyer. Det var påmeldt 50 deltakere fordelt på 10 sceneinnslag, 3 kunst og 1 litterært innslag. Av disse gikk 3 sceneinnslag og ett kunstbidrag videre til UKM fylkesfestivalen. Disse gikk videre: 
The Diamonds fra Gausdal med sang og dans,
Vilma og Henriette fra Øyer med egenkoreografert dans,
Dash Dollar fra Øyer med egenkomponert låt,
Aurora Auli fra Gausdal med tegning.
Av de 50 deltakerne var 18 med i arrangør og mediateamet. Av disse gikk 5 videre som media og 3 som arrangør.
De 5 som går videre i medieteamet er: Johan Knutrud Bakke, Sina Johansen og Veslemøy Semskar Volehaugen fra Gausdal, Camilla Reistad og Line Moen fra Øyer.
De 3 som går videre som arrangør er: Magnus Moen, Oliver Haugen fra Øyer og Maren Aamodt Nilsen fra Gausdal. 
Vi gratulerer!!

Gruppebilde m

Gausdal og Øyer sin lokale UKM-kveld

Ung Kultur Møtes

Lørdag var ungdom fra Gausdal og Øyer samlet i Gausdal kulturhus for å vise sine kunstneriske uttrykk. 47 unge deltok, fordelt på ti sceneinnslag og seks visuelle kunstinnslag. Tre sceneinnslag og to visuelle kunstuttrykk gikk videre til UKM fylkesfestivalen i april.

UKM 2019 Gausdal header

UKM 2019

Gausdal kulturhus 9. februar

Alle ungdommer i Gausdal, fra det året du fyller 13 år til du blir 20, kan melde seg på UKM. UKM handler ikke bare om å opptre og vise fram sitt talent på en scene. Det handler like mye om å hjelpe til, ta bilder, skrive artikler, sitte i døra eller bidra med andre praktiske ting. Du kan også delta på UKM med kunst som du har laget eller tekster du har skrevet. Alle som deltar blir vurdert av en fagjury som kan sende deg videre til UKM fylkesfestivalen på Lillehammer i april. UKM er gratis og vi kan love deg at det blir gøy, fordi det å ha det morsomt er en viktig del av UKM.  

Gå inn på ukm.no og meld deg på i dag!! Fristen for å melde seg på er 3. februar. 

Gausdal og Øyer samarbeider om UKM. I år er arrangementet lagt til Gausdal kulturhus, lørdag 9. februar kl. 18.00. Ønsker du å være publikum kan billett kjøpes på https://ukmgo.hoopla.no/sales 

Vel møtt!!

UKM_logo

UKM for Øyer og Gausdal

Er du mellom 10-20 år kan du nå melde deg på UKM

Spiller du et instrument eller synger du? Danser du eller driver med akrobatikk? Er du glad i å tegne, male, lage skulpturer, sy eller snekre? Liker du å fotografere eller filme? Liker du å skrive? Vil du hjelpe til på scena?
Hvis du svarer ja på noe av dette, kan du melde deg på UKM. Du kan melde deg på som utøver eller som arrangør. Påmeldingen starter i løpet av høsten og skjer via UKM's nettsider.