Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Bilde av mobiltelefon

Bilde av mobiltelefon

Varsel til innbyggere via SMS eller telefon


Gausdal kommune bruker i dag telefonvarsling til innbyggerne, og kan da sende beskjed via telefon eller SMS ved kriser, planlagt vedlikehold av ledningsnettet, uventet vannstans eller ved anbefalt koking av vann. Du har mulighet til å kontrollere og endre din oppføring her. Også i andre situasjoner kan det være aktuelt å benytte systemet for å nå ut til innbyggerne med viktig informasjon.

Varslingen skjer ved at det blir sendt ut SMS til alle mobiltelefoner, og en automatisert talemelding til de som kun er registrert med fasttelefon. Oppdatering av din informasjon kan gjøres på denne siden.

Du kan også registrere deg på en adresse du ikke er registrert med i folkeregisteret. Om du for eksempel ønsker å få varsel som berører din fritidseiendom, studentbolig eller lignende.

Adressedatabasen som blir benyttet under varsling inneholder også adresse og telefonnummer til bedrifter. Det kan være vanskelig å nå de rette personene og bedriften anbefales derfor å endre eller legge til nummer og kontaktpersoner som skal varsles.

Skjema