Tomtene ligger sentralt til i Forset - ca. 25 minutters kjøretur fra Lillehammer. Tomteområdet ligger på tidligere dyrka mark og det anses derfor som rimelige tomter å opparbeide.  Terrenget er lett skrånet.

Boligfeltet ligger i gangavstand til barnehage og  barne-og ungdomsskole. Forset er et trygt område å ferdes i med opparbeidet gang-og sykkelveger, samt gatemiljø med liten trafikk.

Området gir unike muligheter for friluftsliv. Det er lysløype helt inntil feltet og kort avstand til fjellet. Gausdal vestfjell med sine fine gangstier og oppkjørte skiløyper når du på ca. 10 min biltur og frister det med alpint så er Skeikampen en halv time unna.

Ved Segalstad Bru ligger Gausdal Arena og Lindflåa idrettspark. Dette er et anlegg som inneholder bl.a. fotballbane, friidrettsanlegg, kulturskole, bibliotek og idrettshaller. Et topp anlegg for barne- og ungdomsaktiviteter og også for de voksne. Ellers har Gausdal en rekke frivillige organisasjoner som dekker de fleste interessefelt.

Tomtene tildeles forløpende.


Pris fra kr 212 400,- til 218 100 + omk.
Tomt ca. 778-940 m²
 

Ønsker du ytterligere informasjon, kontakt Eiendomsmegler 1
Hege Johnsen
Send melding.
tlf. 90216951
Finn.no - prospekt

 

Saksbehandler ved eiendomsavdelingen Olaf Sønstegård tlf.: 913 50 896 eller informasjonsrådgiver Kjellfrid B. Flækken tlf.: 480 43 226 kan også kontaktes.

Les mer om å bo i Gausdal her.

Hvorfor velge Gausdal?