Utmerkelsen Årets bedrift skal bidra til å gi annerkjennelse og å løfte frem bedrifter fra næringslivet i Gausdal som har gjort en særlig innsats for å utvikle virksomheten, stimulert til samarbeid mellom virksomheter, bidratt til positive prosjekter for Gausdalssamfunnet eller på annet vis bidratt til positiv profilering av næringslivet i Gausdal.

Totalt ble det i år nominert 16 bedrifter til utmerkelsen. Juryen består av Henning Holmbakken (Lillehammer-regionen Vekst), Olav Iverslien (Gausdøl’n) og Tanja Staum (Gausdal Næringsforum).

Juryens begrunnelse:

Årets vinner av utmerkelsen Årets bedrift i Gausdal, har i bedriftens levetid, hatt en noe omflakkende tilværelse. Til tross for et krevende marked og usikkerhet knyttet til lokaler, har innehaveren maktet å utvikle virksomheten gjennom flere epoker og har i år 10-årsjubileum. Innehaveren har gjennom å kjenne sine kunder godt, yte god service, samt åpenbart å ha et ukuelig pågangsmot, greid å bite seg fast som en viktig del av næringslivet på Segalstad Bru. Det er en bragd for en liten virksomhet uten en kjede eller store eiere i ryggen. Virksomheten er ikke stor, men er viktig i helheten av butikker som utgjør handelssentrumet Segalstad Bru.
Utmerkelsen Årets bedrift i Gausdal 2019, går til Annes Klær ved innehaver Anne Gunn Heggen.

Vi gratulerer!