I Friluftslivets uke 2019 var det hele 1400 store og små arrangementer, aktiviteter og turer over hele landet. Fra 5. september går Norges største friluftsfeiring av stabelen igjen.

Noen store arrangementer blir kanskje ikke noe av i år, men det er det veldig mange arrangement som kan gjennomføres. Husk bare å ta hensyn til gjeldende råd og føringer fra helsemyndighetene.

Friluftslivets uke er en perfekt anledning til å synliggjøre din organisasjon, skaffe nye medlemmer og få gratis markedsføring gjennom en landsdekkende kampanje som mange ser og får kjennskap til. 

Har dere allerede planlagt et arrangement til høsten, så la gjerne arrangementet blir en del av Friluftslivets uke 2020. Eller hva med å finne på noe gøy i samarbeid med andre lokale lag og foreninger?

Pass på å få med ditt arrangement i den landsdekkende aktivitetskalenderen på www.friluftlivetsuke.no. Her finner du også profilmanual, ferdige plakater, tips og inspirasjon til Friluftslivets uke. Mer informasjon ligger også på www.norskfriluftsliv.no

Uka åpner med at hele Norge sover ute under #nattinaturen lørdag 5. september.