24 luker i ordførerens adventskalender er nå åpnet og jeg vil gjerne få takke alle som har bidratt med forslag, og alle som har fulgt med gjennom adventstida.
 
24 luker ble fylt med 24 personer i bygda vår som på̊ hver sin måte gjør en forskjell. Forslagene var langt flere, og jeg kunne fint fylt mange flere luker, mange flere kalendre.
Jeg er både takknemlig, imponert, stolt og rørt over gausdølene og hva som bor i oss. Det er ingen tvil om at vi kan være med å gjøre en forskjell for hverandre, og det er en god påminner å ta med seg inn i julehøgtida og inn i det nye året.
 
Det har vært en sann fornøyelse å fylle disse 24 lukene.
 
2020 har vært et spesielt år for oss alle. Det var det året det å holde avstand til hverandre plutselig ble riktig. Samtidig har vi gjennom dette året vist at vi kan bry oss om og ha omsorg for de vi har rundt oss, selv uten de gode klemmene.
 
Nå, like før jula ringes inn, vil jeg ønske dere alle en riktig god jul! Det blir en annerledes julefeiring for mange, som det meste har vært dette året, men jeg håper juledagene likevel vil bringer med seg gode stunder, varme og glede.
 
Anette Musdalslien,
ordfører i Gausdal