I flere år har Gausdal kommune hatt et samarbeid med LIONS vedr. julehjelp. LIONS har kjøpt inn gavekort på dagligvarebutikker for 50 000 kr, som har blitt delt ut til de som har det økonomisk trangt. I år kjøpes gavekortene på Rema 1000 Gausdal. 

Det er også flere som har gitt tilbakemelding om at de ønsker å gi en fysisk gave til barn. Dette har Røde Kors tatt tak i, og satt opp to “ønsketrær”. Disse står på Tid Kafé og Gausdal biblioteket. På ønsketreet vil det henge et rødt hjerte dere det står gaveønsker på. Du tar med deg hjertet, handler, og pakker inn det som står på (max. 500 kr.) og leverer det tilbake til Frivilligsentralen, Tid kafé eller biblioteket. Gavene deles videre til hjelpeapparatet, som igjen deler ut gavene til de som har meldt inn sitt ønske. 

Det er mange som melder inn behov i år. Derfor har Lions åpnet vippsen sin slik at næringslivet og privatpersoner kan være med slik at summen på gavekort på dagligvarebutikk blir høyere. Dette betyr at flere får hjelp. Du betaler inn valgfritt beløp til LIONS Gausdal vippsnummer #35415 og merke det med «Julehjelpen». Kommunale tjenester sikrer at gavekortene går til de som trenger det. 

Siste frist for å vippse er 7.desember. Siste frist for å hente et hjertet fra et av ønsketrærne er tirsdag 5.desember.

Kontaktperson: Tine Andersen, tlf. 9601521