Stipend
Det gis stipend på kr 3000,- for medaljeprestasjoner på nasjonalt nivå og 5000,- for internasjonalt nivå innen idrett for unge mellom 16 og 25 år. Andre kulturprestasjoner vurderes etter skjønn. Årets utdeling går til ungdommer som har briljert, nærmere bestemt innen skisport. Og hold deg fast, for her er det mye å juble for!

Richard Selbekk-Hansen: Lag-gull i junior NM i normalbakke og sølv i junior NM i stor bakke. Richard viser hva som skjer når man kombinerer talent med hard jobbing!
Andreas Ottesen: Gull i junior NM på 5 km, sølv på 10 km og sølv i lag-vm i junior  i Canada. Andreas har en styrke i langrennsløypa som vi skal følge med på i årene som kommer.
Harald Martin Øihaugen: Bronsje i junior NM på 5 km. Harald Martin beviser at det er fullt mulig å hevde seg på toppnivå selv fra en liten kommune som vår.

Ikke bare en pengepremie
Selvfølgelig er det en økonomisk gevinst med stipendet, men det handler om så mye mer. Det handler om anerkjennelse, om det å vite at man har en stor heiagjeng bak seg som heier på de videre på veien mot de store målene. Dette er ungdommer som representerer Gausdal på en fantastisk måte, og vi er utrolig stolte av å ha dem som del av vår kommune!

Vi gratulerer alle mottakere og ser fram til å følge med på deres fremtidige suksesser.