Dersom du fyller 16 år senere i 2021 må du ha samtykke fra foreldre/forelder/foresatt(e). Ved delt foreldreansvar må begge samtykke til vaksinering.
Vaksinasjonsstedet er i Gausdal kulturhus. Ved drop-in skal du bare møte opp, uten å varsle om at du kommer. Vaksinetypen som benyttes er Pfizer BioNTech

DROP-IN UKE 34:
Torsdag 26. august:  kl. 08.30-14.00 og 16.00-20.00

1. Ved delt foreldreansvar: Enten kan begge foresatte bli med deg til vaksinasjonsstedet, eller så kan du ha med godkjent dokumentasjon fra den ene eller begge som eventuelt ikke møter. Et bilde på mobilen av foresattes ID (med foto) samt en tekstmelding om at de bekrefter at du skal vaksineres er godt nok. 

2: Ved eneansvar: Foresatt kan enten bli med deg til vaksinasjonsstedet, eller du kan ha med godkjent dokumentasjon fra din foresatte. Et bilde på mobilen av foresattes ID (med foto) samt en tekstmelding om at vedkommende bekrefter at du skal vaksineres er godt nok.

Har du ikke mulighet til å møte opp denne dagen så vil det komme mulighet for drop-in de neste uke. Mer informasjon om det vil komme nærmere.