Åpningstider

Mandag 10.00 - 15.00
Tirsdag 10.00 - 18.00

Onsdag 10.00 -15.00
Torsdag 10.00 - 18.00

Fredag 10.00 - 15.00

Meråpent bibliotek

Les mer her.

 

Sommerles 2023

Sommerles er bibliotekenes lesekampanje for 1. til 7. klasse. Registrer hva du leser i sommer, løs oppgaver og samle poeng for å vinne digitale troféer og premier som kan hentes på biblioteket! I år kan du blant annet velge mellom armbånd, jojo, ørkenroser og haitenner! Les mer og bli med på sommerles.no!
 

For å delta må deltaker eller forelder/foresatt ha lånekort hos Gausdal folkebibliotek. Det kan skaffes ved å registrere deg på gausdal.bib.no , eller ved å kontakte biblioteket.

Om biblioteket

På biblioteket kan man låne bøker, lydbøker, tidsskrifter, iPader og filmer. Søk i basen vår, reserver medier og forny lånene dine

Vi låner også inn materiale fra andre bibliotek. Send oss en epost, eller logg deg inn og bestill selv via Biblioteksøk

Biblioteket har PC med internett og printer til bruk for publikum. Vi har også trådløst nettverk. Du kan logge på egen bærbar PC, telefon eller nettbrett og surfe kostnadsfritt. Henvend deg i skranken for innloggingsinformasjon. Vi har flere sittegrupper i biblioteket hvor du kan sitte og lese, gjøre lekser og studere samt 3 studieceller/grupperom. Ved tidsskrifthyllene finner du en aviskrok. Vi har også nettbrett til utlån for publikum.

Biblioteket har gjennom året forskjellige utstillinger og arrangementer for alle aldersgrupper.

Lån, regler og gebyrer

Som hovedregel er lånetiden for bøker og lydbøker 4 uker, og 1 uke for DVD. Dersom mediet bestilles fra et annet bibliotek, er det eierbiblioteket som bestemmer fristen. Dersom det ikke er venteliste på mediet kan lånet som regel fornyes. Dette kan ordnes i Bibliofil-appen, i nettløsningen vår, eller ved å ta kontakt med oss via epost eller tlf. 952 20 683. Maksimal lånetid er vanligvis 90 dager.

Dersom lån går over fristen og det ikke fornyes innen rimelig tid, vil låneren kunne få et purregebyr. 

PURREGEBYR
1. purring: kr 30,-
2. purring: kr 50,-
3. purring: kr 100,-

 

BUA

Biblioteket betjener BUA i hele vår åpningstid. Vi låner ut til både innbyggere og fritidsbeboere. Vil du låne? Kom innom, ta kontakt via epost eller telefon, eller les mer om hva slags utstyr vi har her.

I tillegg tar vi gjerne imot donasjoner. Utstyret kan leveres på Gausdal folkebibliotek eller Gausdal frivilligsentral.

Kontakt oss

Send en epost til oss på bibliotek@gausdal.kommune.no

Ring oss på tlf. 952 20 683

Følg oss på Facebook

Lån ebøker i appen Bookbites: iPhone/iPad eller Android

Søk i basen vår, reserver medier og forny lånene dine

Biblioteksjef: Arne Juel Vangen
Bibliotekar: Ragni Rustad